Rek. 2/2020

Nyt saarekevuoteinen ajamaton Adria -matkailuauto esittelyautotarjouksena!

Hinnassa myös markiisi ja multimediaradio peruutuskameralla !

Korotettu korirakenne mahdollistaa myös suoran lattian ilman kynnyksiä ohjaamosta makuutilaan ja lämpimän kaksoislattian!


Vakiovarusteissa mm:

Truma Combi 6E -lämmitin sähköpatruunalla, lattialämmitys, talvikäyttöinen jätevesijärjestelmä, leveämpi ulko-ovi, tilava SlimTower jääkaappi, LED-valaistus ja epäsuoravalaistus, TV-teline, suuri takatalli molemminpuoleisin luukuin, korkeussäädettävä saarekevuode mahdollistaa helpon kulun vuoteeseen ja ylösnostettuna suuren takatallin, kirkkaat kattoluukut ja ohjaamon jättisuuri kattoikkuna.

Lisävarusteina tässä hinnassa:

Tehokkaampi 160 hv moottori, 16 -tuuman rengaskoko, Mukavuuspaketti (sis. Ohjaamon ilmastointi, sähkölasit ja -peilit, 2 x Airbag, vakionopeudensäädin), Citroen Lux -paketti (sis. LED -päiväajovalot, etusumuvalot, kojelaudan koristeet, nahkainen ohjauspyörä ja vaihdekeppi, eturoiskeläpät) Traction + ja alamäkihidastin, ohjaamon Remis -kaihdinverhot, hyttysverkko-ovi, patjanpäällinen, koristetyynyt, mattosarja, vararengasteline ja vararengas, markiisi, Sony -multimediasoitin peruutuskameralla.Vuosimalli2018
RekisterinumeroETB-664
Kokonaismassa3500 kg
Makuupaikat4
Matkustajamäärä5
Pituus750 cm
AlustaCitroën 160 BlueHdi
Nopeusrajoitus100 km/h
AjokorttiB-ajokortti

www.eralaukko.fi | 020 755 9960 | yhteydenotot@eralaukko.fi