Erillisvuoteinen retkeilyauto Adria Twin 640 SL nyt 58.950,- ja varusteet vastaavat kuin isommissa sis. sähkölämmitys, lattialämmitys jne.

Tähän autoon meiltä Fiat -lisäturva, 5 vuotta/100.000 km!

Nyt integroitu esittelyautomme sopivaan hintaan ja katso varusteet!!!

Trend sarjan kattavassa vakiovarustelussa mm:

16 -tuuman vanteet, ABS, ESP, ASR ja mäkilähtöavustin, alamäkihidastin, suuri 90 l diesel-tankki, sähkölasit, LifeTime Smart -rakenne, lasikuitukatto, korkaussäädettävä takavuode ja suuri talli molemminpuoleisin luukuin, kirkkaat Heki kattoluukut, ohjaamon kaihdinverhot, leveä asuinosanovi ikkunalla, Aguti erikois-istuimet, ohjaamossa nostovuode, suuri jääkaappi.

Lisävarusteena tässä autossa:

Tehokas 150 hv moottori, Alustapaketti (sis. Lämmitetyt sähköpeilit, automaatti-ilmastointi, vakionopeudensäädin, 2 x Airbag, radiovalmius ja Sound -paketti) Family -paketti (sis. hyttysverkko-ovi, ulkovalo, epäsuora valaistus ja LED-valaistus, keskuslukitus, Heki 3 kattoikkuna, Pilotti-istuimissa kallistuksen säädöt, kuljettajan ovi), Talvipaketti Truma (sis. Truma Combi 6E -lämmitys sähköpatruunalla, eristetty ja lämmitetty jätevesijärjestelmä, vesipumpun pääkytkin, XPS Foam eriste), lattialämmitys, L-istuinryhmä, Titaaninhopea metalliväri ja helppohoitoinen Le Mans -erikoisverhoilu, Waeco MC 402 -multimediasoitin kameravalmiudella ja Bluetooth.

Vuosimalli2017
Kilometrilukemauusi
Kokonaismassa3500 kg
Makuupaikat4
Matkustajamäärä4
Pituus739 cm
AlustaFiat Multijet 150
Nopeusrajoitus100 km/h
AjokorttiB-ajokortti

www.eralaukko.fi | 020 755 9960 | yhteydenotot@eralaukko.fi